Hoesjesfabrikant onthult design OnePlus 6

De OnePlus 6 komt eraan en dat zullen we weten. Accessoirefabrikant MobileFun heeft vast hoesjes voor het nog aan te kondigen vlaggenschip online gezet en de afbeeldingen laten niets meer aan de verbeelding over.

Smartphonehoesjes

Hoesjesfabrikanten krijgen vaak van te voren al details over een nog aan te kondigen smartphones. Zij moeten namelijk de accessoires op tijd klaar hebben zodat ze meteen na de lancering verkocht kunnen worden. MobileFun heeft alvast een zestal hoesjes voor de OnePlus 6 online gezet en op de afbeeldingen is het toestel heel duidelijk en van alle kanten te zien.

De afbeeldingen komen overeen met de eerder opgedoken foto’s hier, hier en hier. De belangrijkste uiterlijke kenmerken zijn dus eigenlijk wel bekend. Dan hebben we het over de zeer dunne schermranden en de inkeping boven in het scherm. Beide zorgen ervoor dat er nog meer schermoppervlakte is om te gebruiken. Ook de verticaal geplaatste dubbele camera en de vingerafdrukscanner eronder behoren hiertoe.

Specificaties OnePlus 6

OnePlus heeft ook al wat details over de specificaties van de OnePlus 6 vrijgegeven. Het vlaggenschip zal gebruik maken van de Qualcomm Snapdragon 845 en tevens worden voorzien van 8GB aan werkgeheugen en ruimte voor 256GB aan opslaggeheugen. Er komt ook een zogenaamde ‘Black Out’-functie waarmee de notch kan worden ‘verwijderd’ door het gebied simpelweg zwart te maken, net zoals deze app dat kan doen.

Er wordt ook gespeculeerd over een 6,28 inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2280 bij 1080 pixels, een 20 megapixelselfiecamera (f/2.0), twee camera’s van 20 en 16 megapixel (f/1.7) en een 3.450mAh-accu.

Lancering

De OnePlus 5T is inmiddels uitverkocht wat zou kunnen betekenen dat de lancering van de OnePlus 6 aanstaande is. OnePlus liet eerder al weten dat de OnePlus 6 in juni zou worden aangekondigd maar nieuwe geruchten duiden op een lancering in mei, er is een poster opgedoken met 5 mei als aankondigingsdatum. We hopen dat het mei wordt en wachten ondertussen ongeduldig af.

SAMSUNG P21GK3 Batterij 4120mah/31.5WH 7.4V

Dell P3JW1 HU220NS-00 HK320-82FP Laptop-oplader

LENOVO L13D3E31 Batterij 9000mah 3.75V

Asus C21N1347 Batterij 37Wh 7.5V

LG 110W Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *