Pete Lau onthult per ongeluk Black en White OnePlus 6-modellen

De mede-oprichter van OnePlus heeft ‘per ongeluk’ twee nieuwe varianten van de OnePlus 6 getoond. In twee foto’s zijn de niet eerder vertoonde toestellen te zien.

OnePlus 6

Pete Lau, de mede-oprichter van OnePlus, heeft een tweetal afbeeldingen gedeeld waarop nog niet eerder aangekondigde toestellen zijn te zien. Het gaat om een zwarte en een witte variant van de OnePlus 6. Het lijkt erop dat de zwarte variant is voorzien van glas aan de achterkant. De witte versie lijkt een zandstenen kleur aan de achterkant te hebben. Dit is wel giswerk, aangezien het geen close-up-afbeeldingen van de toestellen zijn. Wel is te zien dat beide toestellen een verticaal geplaatste dual-camera heeft aan de achterkant en daaronder is een vingerafdrukscanner te zien. Tot slot is het logo van OnePlus op het toestel aanwezig.

De twee afbeeldingen werde geplaatst op de officiële Twitterpagina van Amitabh Bachchan. Hij is de ambassadeur van OnePlus in India. De tweet is recentelijk verwijderd, maar op het internet blijven dit soort foto’s prima bewaard. Bekijk ze hieronder.

Het toestel zal beschikken over een Snapdragon 845 processor en er komen twee varianten uit. Een 8GB- en een 6GB RAM-variant. OnePlus heeft al bevestigd dat het toestel zal worden voorzien van een notch en dat er intern 64GB, 128GB of 256GB aanwezig kan zijn. Mogelijk zit er ook een hartslagsensor in de telefoon, maar dat is op dit moment nog niet bevestigd.

Beschikbaarheid OnePlus 6

De OnePlus 6 wordt op 16 mei in Londen officieel onthuld. Het is nog steeds mogelijk om naar het evenement in Londen te gaan. Alleen vandaag, 8 mei, maak je nog kans om gratis naar het evenement te gaan. Vanaf dat moment weten we ook wanneer we de telefoon kunnen kopen. Het is niet bekend hoeveel tijd dit in beslag zal nemen.

2 Wheels Hover Scooter Banlance battery

Dell PW116 R224M RM112 Laptop-oplader

DELL NHXVW Batterij 87WH 11.1V

ThinkPad T400s ThinkPad T410s

HP 504966-001 TFX0220D5WA Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *