Ontwerp vouwbare Samsung Galaxy-smartphone nog steeds niet vastgesteld

Samsung werkt achter de schermen nog steeds druk aan een vouwbare Samsung Galaxy smartphone. De laatste geruchten laten weten dat het ontwerp hiervan nog steeds niet definitief is: zal de smartphone naar binnen of buiten vouwen? Daarnaast zal de release in 2019 gelimiteerd zijn.

Vouwbare smartphone

Achter de schermen werken smartphonefabrikanten allang aan de ‘next big thing.’ Eén daarvan is een vouwbare smartphone. Deze zou een stuk compacter kunnen zijn als je hem niet gebruikt. Bij het uitvouwen heb je dan wel een groot scherm om mee te werken. Ook zal het combineren met andere vouwbare smartphones een optie kunnen zijn. Allemaal leuk en aardig, maar zie het maar eens te produceren.

Hier is Samsung druk mee bezig. Als één van de weinige fabrikanten die zo goed als alle componenten – accu, processor, scherm, intern geheugen, werkgeheugen, camera – allemaal zelf ontwerpt en produceert is Samsung in ideale positie om zoiets zelf te ontwikkelen.

We hebben al eerder geruchten gehoord over een vouwbare smartphone onder de naam Samsung Galaxy X. Een topman liet in september 2017 nog weten dat een vouwbare smartphone in 2018 zou verschijnen. Ook zijn er twee varianten aan een aantal mensen getoond tijdens CES aan het begin van dit jaar. De ene variant had een scherm die van buiten naar binnen kon worden gevouwen, terwijl de andere van binnen naar buiten vouwt.

Nu is Samsung nog aan het twijfelen welke van de twee ze precies willen. Dit is zo’n moeilijk proces dat het tot en met juni gaat duren voordat de knoop echt wordt doorgehakt, zo laat een gerucht weten.

Ook zal als het product eenmaal is afgerond er een gelimiteerde uitrol zijn. Denk aan een klein experiment zoals Samsung in 2013 ook al met de Galaxy Round heeft gedaan. Deze smartphone was de voorbode voor de Note Edge, en daarna nog tig smartphones van Samsung met een gebogen rand. Kortom, het wordt nog even wachten voordat we echt een vouwbare Galaxy X kunnen begroeten. Ondertussen weten we al wel dat Huawei ook een dergelijk exemplaar werkt, dus de concurrentie zit niet stil. Wie zal de eerste zijn? De tijd zal het leren!

Acer AC13C34 Batterij 2640mAh 11.4V

LENOVO L13D3E31 Batterij

Shuttle ENP-2320 Laptop-oplader

Bose 404600 Batterij 2300mah 11.1V/12.4v

Batterij voor BOSE SOUNDLINK Mini I Series

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *