LG G7 ThinQ-geruchten: datum lancering en officiële persafbeelding opgedoken

De lancering van de LG G7 ThinQ nadert en er duiken nu geruchten op over mogelijke data van lancering. Tevens is er een duidelijke afbeelding opgedoken van de vermoedelijke G7 ThinQ.

LG G7 ThinQ

De opvolger van de LG G6 zou volgens recente berichten LG G7 ThinQ gaan heten, overeenkomstig met de in februari gelanceerde LG V30S ThinQ. Dit toestel staat helemaal in het teken van kunstmatige intelligentie en een aantal van deze functies komt ook naar de LG G6 en LG V30. Er zijn nu meer geruchten opgedoken over de lancering van het nieuwste vlaggenschip van LG. Daarnaast Android Headlineszijn handen weten te leggen op onderstaande afbeelding waarop de G7 te zien zou zijn in vijf kleuren: Aurora Black, Platinum Grey, Moroccan Blue, Moroccan Blue (Matte) en Raspberry Rose. Aurora Black zou de standaard kleur worden, de overige zouden per markt/provider te bestellen zijn.

Hardwareknop

Wederom is de inkeping in het scherm te zien, die inmiddels door vele geruchten ‘bevestigd’ is. Verder bevat het design veel overeenkomsten met de LG V30 alleen zien we nu een verticale dual-camera-setup met daaronder de vingerafdrukscanner op de achterzijde. Nieuw is de extra  op de zijkant, die dan waarschijnlijk de digitale assistent op het toestel moet activeren. Opvallend is ook dat het model niet meer op de achterzijde te zien is, alleen de merknaam LG. Dit zou de geruchten omtrent de ‘rebranding’ van de G-serie kunnen verklaren.

Onder de motorkap van het nieuwe toestel zal een Snapdragon 845 processor zitten die wordt ondersteund door 4 of 6GB aan werkgeheugen. Intern beschikt de G7 waarschijnlijk over 64 of 128GB geheugen. De LG G7 zou geen OLED-scherm krijgen maar een LCD-scherm om kosten te besparen. De pixelverhouding van 3120 x 1440 moet resulteren in een 19.5:9-beeldscherm.

Datum lancering

LG Korea heeft vandaag een bericht op de website geplaatst waarin wordt vermeld dat de G7 ThinQ op 2 mei in New York en op 3 mei in Seoul wordt aangekondigd. Dat zou dan vlak voor de lancering van de OnePlus 6 zijn. We hebben LG Nederland om een reactie gevraagd maar ze konden deze data niet bevestigen.

Philips Norelco Charging Cord A00390 Charger Cord

Microsoft 15V 4A 65W Laptop-oplader

Asus C11P1502 Batterij 4750mAh 3.8V

Acer Iconia Tab A100 A101

Iconia ADP-18TB_A Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *