OnePlus 5T niet meer op voorraad, lancering in mei?

Eind vorige week waren er nog enkele exemplaren verkrijgbaar maar de OnePlus 5T is nu toch echt op. Dat duidt op een spoedige lancering van de opvolger. De geruchten geven nu mei aan.

Uitverkocht

In de Benelux was de 64GB-versie van de OnePlus 5T vorige week al niet meer te verkrijgen en had de 128GB-variant een langere levertijd. De laatste is nu ook niet meer op voorraad en aangezien OnePlus heeft bevestigd dat de uitverkochte voorraad in de Verenigde Staten niet meer wordt aangevuld, gaan we er in de Benelux ook vanuit dat het toestel niet meer leverbaar is via OnePlus.

Lancering in mei?

Dat zou kunnen betekenen dat de lancering van de OnePlus 6 aanstaande is. OnePlus levert in hoog tempo nieuwe smartphones af, de OnePlus 5T is namelijk nog maar vijf maanden oud. OnePlus heeft ook maar één smartphone in hun portfolio en lift graag mee op de kennis en techniek van moederbedrijf Oppo. Ze kunnen dus ook in een hoog tempo nieuwe toestellen lanceren. OnePlus liet eerder al weten dat de OnePlus 6 in juni zou worden aangekondigd maar nieuwe geruchten duiden op een lancering in mei. Er is namelijk een poster opgedoken met 5 mei als aankondigingsdatum.

Ondertussen heeft OnePlus hun domeinnaam veranderd: .net wordt .com. Dit is een mijlpaal voor de Chinese fabrikant aangezien ze al lange tijd geprobeerd hebben de naam aan te passen. Daarnaast is de domeinextensie .com volgens OnePlus noodzakelijk om te groeien maar ook vanwege fake-websites.

Om de mijlpaal te vieren geeft OnePlus een OnePlus Backpack en een limited-edition notebook weg. Hiervoor deel je je eigen mijlpaal op het forum van OnePlus.

Toch de OnePlus 5T kopen?

De OnePlus 5T is nog wel verkrijgbaar via Belsimpel. Deze winkel heeft beide varianten op voorraad: de 64GB-versie voor 559 euro en de 128GB-versie voor 644 euro. De prijzen voor een los exemplaar is een stuk hoger dan bij OnePlus zelf, Belsimpel richt zich op mensen die per se een abonnement bij hun toestel willen.

Sony VGP-BPS33 Batterij 3760mAh/43WH 11.4V

ASUS A31N1519 Batterij 2900mAh 11.25V

Sony ACDP-160D01 Laptop-oplader

Toshiba PA5162U-1BRS Batterij 5600mah 10.8V

Batterij voor BOSE SOUNDLINK Mini I Series

HTC B0P821007 Batterij 25Wh / 6700mAh 3.8V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *