Afbeeldingen bevestigen nieuwe naam en notch LG G7

De geruchtenmachine rondom de nieuwe LG G7 draait op volle toeren. Het lijkt er steeds meer op dat de naam inderdaad wordt veranderd naar LG G7 ThinQ. Nieuwe afbeeldingen laten twee opvallende nieuwe ontwerpkeuzes zien. Als eerste zal de LG G7 de veelbesproken notch bevatten en als tweede zien we een hardware knop op de nieuwe afbeeldingen.

LG G7 ThinQ

Er waren al een flink aantal afbeeldingen van de nieuwe G7 ThinQ gelekt. Tot nu toe was daar niet op te zien dat de naam van de telefoon ook daadwerkelijk zal gaan veranderen. Nieuwe foto’s van TechRader tonen nu dat het toestel inderdaad door het leven zal gaan als de LG G7 ThinQ. Dit is te zien wanneer het toestel wordt opgestart. Het was ook al geen geheim meer dat de telefoon is voorzien van een notch. De twee afbeeldingen van TechRadar laten dit ook zien.

Daarnaast lijken de specificaties van het toestel inmiddels bevestigd. Dat betekent dat de LG G7 ThinQ wordt geleverd met een Snapdragon 845, 4G RAM en 64GB intern geheugen. Dat is minder werkgeheugen dan de meeste high-end toestellen die nu uitkomen. De Snapdragon 845 lijkt de nieuwe standaard te worden. Daarmee is het enige echt opvallende aan de afbeeldingen de hardwareknop. Deze kan een vergelijkbare functie hebben als de Bixby-knop die we kennen van Samsung.

Van een vorige lek weten we dat de LG G7 ThinQ beschikt over twee camera’s met een LED-flitser, een laser auto focus en vingerafdrukscanner aan de achterkant van het toestel. Daarnaast ondersteunt het toestel de ‘ouderwetse’ 3.5mm jack-uitgang nog steeds.

Beschikbaarheid

De LG G7 ThinQ is nog niet aangekondigd, maar de verwachting is dat het toestel in mei op de markt moet komen. Mei staat voor de deur en dat betekent dat we binnenkort een officiële aankondiging vanuit LG mogen verwachten.

Toshiba PA5208U-1BRS Batterij 3860mAh/45Wh 10.8V

Acer A13-045N2A A045R021L Laptop-oplader

HP 504966-001 TFX0220D5WA Laptop-oplader

Dell 235W PW116 R224M H235P-00 Laptop-oplader

Dell HP-P3017F3P Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *