Xiaomi lanceert binnenkort een concurrent voor de Razer phone

Razer verraste de gamers en niet-gamers met een krachtige en stevige smartphone speciaal bedoelt voor gamers. Dat was een inspiratie voor Xiaomi want deze gaan op 19 april ook een vergelijkbare smartphone aankondigen.

Smartphone voor gamers

Gamers hebben andere behoeftes dan reguliere smartphonegebruikers. Deze doelgroep is vooral op zoek naar kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. De camera zal bijvoorbeeld minder belangrijk zijn. Het merk Razer leverde al veel accessoires en dergelijke maar bracht onlangs een smartphone uit die helemaal gemaakt was voor de gamer. Dat toestel had een bijzonder scherm met een grote refresh-rate en hele goede speakers.

Waarschijnlijk heeft dit het Chinese Xiaomi wat inspiratie gegeven want op 19 april zal het bedrijf een vergelijkbare smartphone gaan presenteren. Dit nieuwe toestel zal niet als een Xioami-toestel worden gelanceerd maar via een nieuw sub-brand met de naam Black Shark.

Alle lekken en suggesties wijzen er op dat deze Black Shark-smartphone voor gamers geschikt zal zijn. Er is nog weinig bekend van het toestel anders dan dat het op een Qualcomm Snapdragon 845 zal draaien. Een teaser van Xiaomi laat zien dat de smartphone van ronde hoeken voorzien zal zijn. De afbeelding van een schermer zou snelheid en accuratesse kunnen suggereren.

Beschikbaarheid

Zoals geschreven zal er op 19 april meer bekend worden over dit nieuwe toestel. Of het naar Nederland en België zal komen bij bijvoorbeeld de MediaMarkt zal wellicht dan ook bekend worden.

Dell L240EM-00 Laptop-oplader

FUJITSU FMVNBP230 FPCBP410 Batterij

Bose 300769-003 Batterij

Batterij voor BOSE SOUNDLINK Mini Series

Lenovo 54Y8923 Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *