Hoe kan ik verlengen de levensduur van mijn Netbook laptop batterij ?

Het verbeteren van de levensduur van de batterij van uw netbook zal de mobiliteit verbeteren door een verlenging van de hoeveelheid tijd die u kunt gebruiken tussen de kosten. Hoewel het de grootte van de batterij van uw netbook die de grootste rol in hoe lang elke heffing laatste , kunt u de batterij van uw netbook uit te breiden zonder de aanschaf van een dure , meer krachtige batterij speelt . Door het beoefenen van een aantal energiebesparende trucs , kunt u de levensduur van uw batterij te verlengen en haal het meeste uit elke lading . Instructies
1.

Pas de energie-instellingen op uw netbook om energie te besparen en de levensduur van uw batterij . Dim de monitor en vraagt ​​de computer om te gaan in de slaapstand na zijn geweest gedurende een paar minuten .

2.

Dimmen het scherm kan u een extra 30 tot 45 minuten van de levensduur van de batterij op uw netbook .

Schakel Bluetooth en Wi – Fi uit als u ze niet gebruikt . U kunt Bluetooth uitschakelen in het configuratiescherm van uw netbook . Om Wi-Fi uit te schakelen , wijzigt u de schakelaar aan de zijkant van uw netbook naar de stand uit . Wanneer het niet wordt gebruikt , met een Wi – Fi – enabled netbook zal uw levensduur van de batterij afnemen met acht of negen procent .
3.

Koppel externe apparaten zoals muizen , toetsenborden of audio – visuele apparatuur . U kunt energie besparen door het gebruik van de muis van uw laptop in plaats van een USB-muis , of door het bekijken van films op de harde schijf van uw computer in plaats van gebruik te maken van een externe dvd-speler .

4.

Sluiten toepassingen 4 die u niet gebruikt . Als u klaar bent met het controleren van uw e-mail , sluit uw e-mailtoepassing volledig plaats van te laten draaien in de achtergrond van uw computer . Hoe meer toepassingen die op uw netbook , hoe sneller de accu zal leeglopen.
5.

Defragmenteer uw netbook regelmatig om uw computer optimaal draait. Dit proces vermindert de versnippering in bestandssystemen uw harde schijf , en het zal u helpen om het meeste uit elke batterijlading .

Toshiba PA5162U-1BRS Batterij 5600mah 10.8V

Dell YFDF9 Batterij 5800mah/65Wh 11.1V

Asus A32N1405 Batterij 56WH 10.8V

Motorola GK40 Batterij 2200mAh 3.8V

Samsung S24A300B S27B350H Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *