Vijf creatieve manieren om je smartphone te hacken

Tegenwoordig doen wij bijna alles met onze smartphones. Ze gaan overal met ons mee en houden ongeveer alles bij wat wij doen. Wanneer je geen hacker bent betekent dit nog niet dat je niet op een creatieve manier je smartphone kunt hacken. Wij hebben namelijk vijf creatieve manieren gevonden om je smartphone te hacken zonder dat-ie geroot of je gejailbreakt hoeft te zijn.

gsm accu

1. iemand opsluiten in je telefoon

De oudste truc moet iemand opsluiten in je telefoon zijn. Je maakt met je smartphone een foto van iemand die tegen een raam staat. Deze stel je vervolgens in als achtergrond en voilà.

2. Creëer specifieke trillingen voor elk contact

Het was al lang mogelijk om al je contacten aparte ringtones te geven. Maar nu is het ook mogelijk om elk contact een bepaalde trilling te geven waneer diegene belt. Voor de mensen met iOS 7 hoef je alleen de contactinformatie te bewerken. Kies een contact en druk op wijzig, scroll naar onder tot beltoon en trilling. Kies uit de verschillende trillingen of maak een eigen trilling. Bij oudere iPhones kun je dit veranderen door naar toegankelijkheid te gaan bij instellingen.

3. Het weer tonen op je vergrendelscherm

Het weer, zowel Apple als Google hebben het nog niet standaard in hun vergrendelscherm staan. Maar dat maakt niets uit, want met een speciale app kun je dit makkelijk zelf regelen. Zo hoef je niet vijf handelingen uit te voeren om te weten of ze zon buiten schijnt. Voor de iPhone raden we het Weather Lock Screen aan, deze app is gratis en kun je hier downloaden. Bij Android kun je eenvoudig een widget op je vergrendelscherm plaatsen. Beautiful Widgets Free is een gratis app en is hier te downloaden.

4. Verander je app-iconen

Om onze telefoons nog unieker te maken kunnen we ook de iconen van onze apps veranderen. Met App Icons voor iPhone-gebruikers kun je dit makkelijk doen. De app is gratis en kun je hier downloaden. Voor Android-gebruikers hebben we de Icon Changer Free gevonden. Dit is ook een gratis app die je hier kunt downloaden.

5. Zet je computer aan met je telefoon (alleen voor android)

Nu hebben we iets leuks gevonden dat helaas alleen beschikbaar is voor Android-gebruikers. Een gratis app waarmee je draadloos je computer aan kunt zetten. Door het gebruik van je Near Field Communication (NFC) antenne kun je met een druk op de knop je computer starten. De gehele uitleg vind je hier.

HP 504966-001 TFX0220D5WA Laptop-oplader

Acer AC13C34 Batterij 2640mAh 11.4V

Dell YFDF9 Batterij 5800mah/65Wh 11.1V

Acer ADP-135KB PA-113-05 Laptop-oplader

Lenovo BL253 BL233 Batterij 2000mAh/7.6WH 3.8V/4.35V

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *