Koop accu voor Dell CB1C13

Nieuw en lage prijs Dell CB1C13 tablet pc accu. Deze Dell CB1C13 11.4V (compatible with 11.4V) 50Wh tablet pc accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. De CB1C13 tablet pc accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

BATTERIJ DELL CB1C13

Batterijcapaciteit:50Wh
Batterijvoltage : 11.4V

Tablet batterij vervangen – helemaal nieuw accu tablet /  Batterij Voor Dell /  Batterij Dell CB1C13

Dell CB1C13 accu
Dit product is ook bekend als:
CB1C13 1132N 01132N
Accu’s Geschikt voor modellen
Dell Chromebook 11 1132N 01132N
Productbeschrijving
Dell CB1C13 accu Door intensief gebruik van onze tablet pc zullen de prestaties van de accu op den duur afnemen. Op zo’n moment is het verstandig om de batterij te vervangen. Met deze hoge kwaliteit Dell CB1C13 batterij presteert uw CB1C13 weer als nieuw! Door uw Dell CB1C13 vaak op te laden en weer te ontladen, slijt de batterij en neemt de capaciteit geleidelijk af. De accu van uw Dell CB1C13 is hierdoor sneller leeg dan toen die nieuw was. Uw toestel presteert echter weer als nieuw wanneer u de oude batterij vervangt door deze hoge kwaliteit CB1C13 batterij! mAh: milliampère-uur De CB1C13 batterij geeft uw CB1C13 toestel een capaciteit van 50Wh. Deze uitdrukking van stroomsterkte van uw accu wordt vaker aangeduid met mAh. Is uw mAh hoog? Dan duurt het lang voordat uw batterij leeg is. Is uw mAh laag? Dan is de kans groot dat uw tablet pc zeer spoedig zonder energie raakt.
Specificaties
Deze CB1C13 accu heeft een voltage van 11.4V,De maximale capaciteit van deze accu is 50Wh. Ampère-uur van een accu geeft aan hoe lang de accu stroom kan leveren zonder geladen te worden. Een hoger mAh betekent dat de accu langer mee kan en dat u minder vaak de accu hoeft op te laden.
Gebruik
Het is niet nodig een Lithium-ion accu leeg te laten lopen om vervolgens weer helemaal op te laden. Door de moderne chipsets die aan boord van de CB1C13 accu zitten, schakelt de accu de laptop vanzelf uit als deze bijna leeg is. De lithium-ion accu hoeft dus geen ‘geheugen’ op te bouwen, zoals dat met de oudere Ni-Cad accu’s wel het geval was. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten tot de accu leeg is, maar deze gewoon op kunt laden wanneer u dat wilt. De accu zal daar niet sneller door slijten. Het is aan te raden de accu niet voor langere periodes leeg te laten maar deze af en toe op te laden. Indien u de accu voor langere tijd niet gebruikt, dan kunt u de accu bij voorkeur voor 40% opladen en niet voor 100%.
U kunt deze CB1C13 accu gerust in de laptop laten zitten. Het is niet nodig de accu uit de laptop te halen om deze te sparen. Als de accu na het laden vol is, wordt het laadmechanisme automatisch uitgeschakeld. Let er wel op dat u geen universele adapter gebruikt. Deze kunnen zeer schadelijk zijn voor uw accu in verband met het ontbreken van juiste stroomprogramma’s. Tevens fungeert de eerste cel van de accu als aarde van uw laptop. Indien u de accu verwijdert, bestaat bij sluiting de mogelijkheid dat uw laptop beschadigt. Wij advsieren daarom te allen tijde de accu in uw laptop te laten zitten.
Tips om de levensduur van de accu te verlengen
Gebruik de tablet niet tijdens het opladen.
Zet de tablet uit als je deze niet gebruikt voor een langere periode.
Voorkom oververhitting, leg je tablet nooit weg op zonnige plekken.
Gedeeltelijk opladen is beter dan helemaal vanaf 0% moeten opladen. Diepontlading is namelijk slecht voor de accu.
Alleen als je tablet verkeerd aangeeft hoeveel lading de accu nog over heeft, is het aan te raden om hem 1x volledig op te laden en daarna 1x te ontladen. Doe dit kalibreren niet te vaak: eens in de 2-3 maanden is voldoende.
Gebruik je de tablet een tijdje niet? Leg hem dan weg op een koele en droge plek en met een acculading van zo’n 40-50%. Dan gaat hij het minst snel achteruit.
Garantie & repareren
Tabletfabrikanten geven doorgaans 6 maanden fabrieksgarantie op de accu. Gaat hij in die tijd stuk? Dan zal de fabrikant de accu vervangen. De fabrieksgarantie op de tablet is meestal 2, maar soms 1 jaar. Als de accu het daarna begeeft, kun je hem vrijwel onmogelijk zelf vervangen. Schakel daarvoor de fabrikant of een reparatiebedrijf in, maar houd rekening met een forst prijskaartje van minimaal €90. Lees meer over de garantie op je tablet.
Externe accu
Als je vaak onderweg bent of gewoon niet genoeg hebt aan de accu van je tablet, dan kun je ook een losse accu kopen.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.

Tanie Baterie do Dell CB1C13,Baterie i Zasilacze do laptopów na najniższe ceny, Nasza szeroka gama ładowania baterii laptopa ,zasilacz do laptopa, bateria do laptopa, Wszystkie oferowane produkty są gwarantujemy nowy , wysoką jakość oferowanych i 12 miesięczną gwarancją.

Acheter batterie Dell CB1C13, Nouvelle Batterie Dell CB1C13 – Détails du produit Batterie pour Dell CB1C13

Tablet batterij voor Dell CB1C13 . Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste Tablet batterij, neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *