Koop accu voor Acer AS16A5K

Nieuw en lage prijs Acer AS16A5K tablet pc accu. Deze Acer AS16A5K 14.8V (compatible with 14.8V) 2200mAh/2800mAh tablet pc accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. De AS16A5K tablet pc accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

BATTERIJ ACER AS16A5K

Batterijcapaciteit:2200mAh/2800mAh
Batterijvoltage : 14.8V

Tablet batterij vervangen – helemaal nieuw accu tablet /  Batterij Voor Acer /  Batterij Acer AS16A5K

Acer AS16A5K accu
Dit product is ook bekend als:
AS16A5K AS16A7K AS16A8K
Accu’s Geschikt voor modellen
Acer Aspire E 15 E5-575G-53VG
Welke accu/batterij heb ik nodig?
Er zijn veel verschillende accu’s verkrijgbaar. Deze accu’s variëren in pasvorm, voltage en capaciteit. Het is belangrijk dat deze gegevens overeenkomen met de laptop en je wensen om vervelende verrassingen te voorkomen. Ten eerste dient de pasvorm juist te zijn. Om de accu met juiste pasvorm te vinden, hebben we onderin deze pagina een lijst met geschikte modellen en onderdeelnummers van de Acer AS16A5K accu voor Acer Aspire E 15 E5-575G-53VG Tablet-PC geplaatst. Als deze overeenkomen, kun je er vanuit gaan dat de accu zal werken met je laptop. Daarnaast kun je uiteraard nog de productafbeelding vergelijken met je huidige accu.
Hoe vind ik het modelnummer van mijn laptop?
Het modelnummer van de laptop staat doorgaans vermeld op de onderzijde (sticker) van de laptop. Staat het modelnummer vervolgens in de lijst van geschikte apparaten van de Acer AS16A5K accu voor Acer Aspire E 15 E5-575G-53VG Tablet-PC , dan heb je de juiste accu gevonden. Kun je het model van de laptop niet vinden? Ga dan op zoek naar het onderdeelnummer van de accu en vergelijk deze met de onderdeelnummers die je onderin deze pagina kunt vinden.
Hoe vind ik het onderdeelnummer van de accu?
Het onderdeelnummer vind je terug op de accu zelf. Het verschilt per merk en model hoe dit onderdeelnummer is opgebouwd. Om een indruk te krijgen wat de modelnummers van de Acer AS16A5K accu voor Acer Aspire E 15 E5-575G-53VG Tablet-PC zijn, kun je kijken in de lijst onderin de pagina.
Gebruikstips voor de Acer AS16A5K accu voor Acer Aspire E 15 E5-575G-53VG Tablet-PC
De accu’s van accu-pc.nl zijn voorzien van de Lithium-Ion techniek. Dit is ook het geval bij de Acer AS16A5K accu voor Acer Aspire E 15 E5-575G-53VG Tablet-PC . Deze accu’s hebben als voordeel dat ze op ieder moment opgeladen mogen worden. Het is dus niet noodzakelijk om de accu volledig leeg te laten lopen, voordat je de laptop weer aansluit op het stroomnet.
Er zijn een paar tips om de levensduur van de Acer AS16A5K accu voor Acer Aspire E 15 E5-575G-53VG te verlengen. Het eerste advies is om de laptop zo weinig mogelijk aan hitte bloot te stellen. Hitte zorgt voor extra slijtage. Laat je laptop dus niet achter in warme omgevingen. Daarnaast raden we aan de accu op te laden, zodra het energieniveau onder de 20% daalt. Voorkom in elk geval volledige ontlading om schade aan de accu te voorkomen. Tot slot raden we aan te werken in energiebesparende modus. Op deze manier worden de componenten in een energiebesparende stand gezet, waardoor je langer kunt werken op een acculading.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.

Tanie Baterie do Acer AS16A5K,Baterie i Zasilacze do laptopów na najniższe ceny, Nasza szeroka gama ładowania baterii laptopa ,zasilacz do laptopa, bateria do laptopa, Wszystkie oferowane produkty są gwarantujemy nowy , wysoką jakość oferowanych i 12 miesięczną gwarancją.

Acheter batterie Acer AS16A5K, Nouvelle Batterie Acer AS16A5K – Détails du produit Batterie pour Acer AS16A5K

Tablet batterij voor Acer AS16A5K . Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste Tablet batterij, neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *