Het gebruik van een Laptop voor een Sampler

Bemonstering van de technologie verder te ontwikkelen als kunstenaars, muzikanten en producers hogere kwaliteit instrumentale klanken eisen. Rekenkracht ook blijft toenemen, waardoor het kan draaien monster bibliotheken op uw laptop. Samplers vereisen een harde schijf die snel gegevens van de schijf, in tegenstelling tot live audio-opname die hangt grotendeels af van een harde schijf capaciteit snel om gegevens te schrijven naar de vaste schijf kan lezen.

Technologische vereisten

  • Elke sample-bibliotheek vereist verschillende minimale systeemvereisten voor het afspelen van audio-samples in realtime. Andere factoren die de betrouwbaarheid van een laptop systeem betrekken de processorsnelheid, de hoeveelheid beschikbare systeem-RAM en het type harde schijf gebruikt effect. Koop een harde schijf met een snelheid van 7.200 RPM voor de sample-bibliotheek. Vermijd schijven die gebruikmaken van energiebesparende technologieĆ«n en grote caches. Solid State Drives bieden snelle overdrachtsnelheden maar de werklast van het stelsel verlangde kan eisen dat u de schijf te vervangen vaak. Kosten in verband met hoge capaciteit SSD schijven maakt ook gebruik van een SSD voor de sample-bibliotheek een ongewoon keuze. Als uw laptop wordt gebruikt op een SSD-schijf, gebruiken om het installeren van het besturingssysteem, toepassingen en, indien de ruimte het toelaat, de documenten van de gebruiker. Gebruik een laptop met de snelste processor die kunt u en die ten minste 4GB van RAM ondersteunt.

Harde schijf configuratie

  • De beste optie voor bemonstering omvat de aankoop van een laptop ter ondersteuning van de twee interne harde schijven. De eerste harde schijf beschikt over het besturingssysteem, de toepassingen en de algemene gebruikersdocumenten. De tweede harde schijf krijgt gewijd puur aan de grote monster bibliotheken. Een kwalitatief hoogwaardige sample-bibliotheek wellicht meer dan 300GB schijfruimte te installeren van de monsters. Omdat een laptop met twee harde schijven van de kosten van de regeling opdrijven kan, overwegen de aankoop van een snelle externe harde schijf dat ondersteunt USB 3.0 of FireWire-verbindingen. Projecten die combineren bemonsterings- en opname van processen kunnen vereisen het gebruik van een derde harde schijf uitsluitend voor het opnemen van de live-uitvoering. Omdat USB-drives macht van de computer trekken, muzikanten maken vaak gebruik van FireWire of andere aangedreven extern harde schijven voor audio monsterneming tot het maximaliseren van de levensduur van de batterij.

Sampler configuratie

  • Monsters komen vaak in 24-bits, 16-bits en 32-bits maten. Opname met een hogere bitsnelheid biedt voordelen, zelfs als u van plan bent om op te slaan de laatste audio-bestand naar een beschrijfbare schijf van 16-bits. Hogere bitsnelheden-bieden meer bescherming tegen knippen en vervormen van het geluid, omdat een hogere bitsnelheid monster en audio programma biedt meer ruimte om te voorkomen dat artefacten en andere audio problemen. Gebruik indien mogelijk een 64-bits besturingssysteem en een 64-bit sequencer. Mac-systemen kunnen gebruiken een programma zoals Logic Studio en Windows-gebruikers kunt Sonar, Cubase en Nuendo.

Opnamesessies

  • Monsternemers zijn afhankelijk van MIDI-data om te bepalen van de notities, articulaties en andere gegevens die een live artiest in een voorstelling integreren zou. MIDI-data biedt de blauwdrukken en de instructies die de computer wat monsters te gebruiken en hoe vertellen te interpreteren die monsters voor de opname. Als u schoolverlaters ondervindt wanneer het proberen om muziek opnemen, profiteren van de bounce schijf kunt opnemen van uw project op de achtergrond. Bounce om opties voor Schijfcontrole het mogelijk maken te gebruiken een minder krachtig systeem met dezelfde resultaten als real-time bemonstering opname. Omdat monsters de overdracht van grote hoeveelheden gegevens vereisen in real-time, opnemen van een live bemonstering project kan leiden tot teveel druk op het systeem.

Aanvullende overwegingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *