Aansluiten van een Laptop met een draadloze Router

Mobiliteit beperkt omdat uw laptop is vastgebonden aan uw Internet-verbinding door draden verslaat het hele doel van een laptopcomputer. Als u kunnen toegang tot het web wilt of bestanden en printers delen met een andere computer en nog steeds de vrijheid om te bewegen, hebt u een draadloze router aansluiten. Het is gemakkelijk genoeg om te doen en goed de moeite waard.

Wat die u nodig hebt

 • Draadloze router
 • Internet-verbinding
 • Laptopcomputer

Verbinding maken van een Laptop met een draadloze Router met een Windows-besturingssysteem

 • Koop een draadloze router die past bij uw behoeften en prijsklasse.
 • Volg de handleiding van de router instellen in de router en de Internet-verbinding, die zal waarschijnlijk vereisen een bekabelde client verbinden met de router. Zodra de draadloze router is ingesteld, is het bekabelde interface niet meer nodig. Echter, is het best te verlaten de bekabelde client verbonden als het een aparte computer dan die waarop u gonna instellen van WiFi. Als er iets misgaat, kunt u de administratie-interface weer.
 • Verzamel informatie van het setup-proces. Om de draadloze client hebt ingesteld, moet u weten de service set identifier (SSID), de draadloze codering Protocol (WEP-sleutel) en het kanaal en de modus.
 • Schoen opwaarts naar de laptop en sluit de WiFi-kaart. Dit is niet nodig als uw laptop een geĆÆntegreerde WiFi-kaart heeft.
 • Installeer alle stuurprogramma’s die nodig zijn voor het gebruik van de WiFi-kaart. Invoegen van de schijf die is meegeleverd met de WiFi kaart en volg de aanwijzingen op het scherm installatie proces. De meeste schijven zal leiden tot een wizard Nieuwe hardware, waardoor de installatie zeer eenvoudig.
 • Dubbelklik op het pictogram “WiFi-verbinding”. Het kan worden gevonden in het systeemvak onder aan het scherm van de laptop.
 • Klik op ‘Eigenschappen’.
 • Selecteer het tabblad “Draadloze netwerken”.
 • Gebruik de knop “Add” onderaan het dialoogvenster als uw WiFi-netwerk niet in de sectie “Beschikbare netwerken”.
 • Klik op “Configure” wanneer uw netwerk-SSID in de “beschikbare netwerken.”
 • Voer uw netwerk-SSID en de WEP-sleutel.
 • Klik op “Start” en kies “Verbinding maken” en “Wireless Network Connection”. De computer moet nu kunnen toegang hebben tot het WiFi-netwerk. Als het WiFi-netwerk is verbonden met het Internet, moet het ook kunnen verbinden met Internet.

Tips & waarschuwingen

 • Zonder een coderingssleutel zijn draadloze netwerken kwetsbaar voor de “geleend” door buren.

Acer AC14A8L Batterij 52.5Wh 11.4V

Dell YFDF9 Batterij 5800mah/65Wh 11.1V

HP 504965-001 Laptop-oplader

Sony ACDP-100D01 Laptop-oplader

LG ADS-40FSG-19 Laptop-oplader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *