Hoe maak je een laptop van stof te verwijderen  

Laptop , als een conventionele computer moet regelmatig worden schoongemaakt.Skopje in de behuizing, het stof verstopt het systeem en de apparaten kan instabiel werk van de laptop veroorzaken.Als de laptop is geworden meer en meer lawaai dan een dringende noodzaak om het schoon te maken.
u
  • handpomp voor opblaasbare matrassen of motorpomp voor bandenspanning nodig.
gids
1
stofzuiger die kunnen worden gebruikt om het systeem-eenheid van een desktop computer schoon te maken, is het onwaarschijnlijk om te helpen zich te ontdoen van stof de notebook behuizing.Er moet een middel iets anders te handelen.Goed omgegaan met de taak van de hand pomp voor opblaasbare matrassen of motorpomp voor bandenspanning.In extreme gevallen, geschikte fietspomp, maar je moet hard werken!In geen geval niet de notebook hogedruk compressor niet schoon te maken – kan een sterke luchtstroom computer onderdelen beschadigen.
2
Om te beginnen schoonmaak, altijd uitschakelen van de laptop.Open het en blazen om

het toetsenbord te starten.Het is handig om samen te reinigen, wanneer één persoon schudt de pomp en de andere stuurt een straal van lucht.Na zijn afstuderen met een toetsenbord, controleert u de laptop en vind de ventilatiegaten, allemaal zorgvuldig te blazen lucht.Ik weet zeker dat u zult verrast zijn hoe veel stof loerde in het diepst van je celgenoot.Beëindig het schoonmaken wanneer ze in contact met de luchtstroom in de computer niet uit te gaan van stof.
3
Nu, veeg met een vochtige doek voor notebook-technologie aan stof, die op het lichaam en het scherm van de notebook viel te verwijderen.Je kunt het aan en genieten van de rust en het voorkomen van het verleden prestaties van de computer.
Opmerking
Elke gebruiker die werkt op een laptop, vroeg of laat geconfronteerd met de noodzaak van preventieve reiniging in het notebook, en rijst de vraag: “Hoe kan ik een laptop te reinigen van stof”Omdat besmetting in het koelsysteem van de laptop zijn slechte werk en daarmee tot oververhitting en uiteindelijk falen.
Handige tip
Hoe maak je een laptop tegen stof zelf schoonmaken?Uw laptop is gekomen om het geluid van jet lijken en radiatoren werken samen radiatoren?Dit is een teken dat het tijd is om te besteden in uw assistent een beetje schoonmaken.Veel gebruikers gebruik maken van de doek, fleece en tandenborstels dat het moederbord zou reinigen.De eerste twee linkse mikrolaskutki een kortsluiting en borstel kan veroorzaken en kan schade aan het circuit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *