Nieuwe Accu Clevo N750BAT-4 14.4V 31Wh Laptop Accu

Holland Accu N750BAT-4 accu 31Wh 14.4V CLEVO batterij – Nieuw N750BAT-4 accu, Clevo N750BAT-4 accu.Een geschikte accu of batterij vindt. Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending.

BATTERIJ CLEVO N750BAT-4

Batterijcapaciteit:31Wh
Batterijvoltage : 14.4V

Laptop batterij /  Batterij Voor Clevo /  Batterij Clevo N750BAT-4

Clevo N750BAT-4 accu
Dit product is ook bekend als:
N750BAT-4 6-87-N750S-3CF1

Accu’s Geschikt voor modellen

Clevo N750S serie
Hoe gaat mijn Clevo N750BAT-4 laptop accu langer mee?
1. Stel de batterij N750BAT-4 niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.
2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de N750BAT-4 laptop batterij en de laptop zelf.
3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de Clevo N750S serie batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.
4. Laat de Clevo N750BAT-4 batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
5.Om de levensduur van een Clevo N750BAT-4accu te maximaliseren, is het allereerst van belang dat u hem niet te vaak helemaal leeg laat lopen. Het is beter om de accu leeg te laten lopen tot 20 procent. Verschillende merken bieden ook software aan waarmee u ervoor kunt zorgen dat de accu nooit helemaal tot 100% opgeladen wordt. De Lenovo Power Manager is daar een goed voorbeeld van, maar Dell en Samsung bieden ook soortgelijke software aan. Verder zijn er ook laptops die uit zichzelf nooit tot 100% laden, maar daar net onder blijven steken.
6.Als uw laptop voorzien is van een makkelijk vervangbare Clevo N750BAT-4 accu en u gebruikt uw laptop vooral thuis, dan kunt u de accu er ook helemaal uit laten. Het is namelijk gewoon mogelijk om de laptop te gebruiken zonder accu, terwijl hij aan het stopcontact hangt. Zo wordt de levensduur van de accu verlengd. Bewaar de accu altijd op een koele en droge plek.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
Clevo N750BAT-4 Batterij de laagste prijs!

Clevo N750BAT-4 Battery JP>>Clevo N750BAT-4 Battery UK>>Clevo N750BAT-4 AKKU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *