Word jouw laptop ook zo heet ? of wil je dat hij gewoon langer mee gaat?

zorg dan voor voldoende koeling met behulp van een laptop koeler (een onderzet koeler) deze kan je bij bijna alle computerwinkels wel kopen ook bij onderandere EP,EXPERT,MEDIA MARKT, enz.

maar je kunt er ook 1 maken voor veel echt VEEL minder geld

hieronder staat hoe je dat zou kunnen doen

benodigdheden:

een computerventilator (uit bijv. een oude pc, laptop of gewoon een nieuwe van de computerzaak) van maximaal anderhalfe centimeter dik

een multimap (32 rings)

een oude usb kabel van bijv. een oude camera,mp3 speler enz.

tape

een kroonsteentje

hoe maak je de laptop koeler:

haal de ringen uit de multimap en maak er een gat in waar de ventilator net niet doorheen past ongeveer in het midden en ongeveer 2,5 centimeter van de dikke kant van de map. knip het usb snoer door op gewenste lengte en gebruik alleen de kant met het usb stekkertje dat in de pc moet kan gebruikt worden. strip de afgeknipte kant van de kabel zover tot dat de 4 draadjes ziet. strip hiervan de rode en de zwarte draad. sluit met behulp van de kroonsteen de rode draad van de usb kabel een de rode draad van de ventilator. doe dit ook bij de zwarte draad en draai de kroonsteen schroefjes goed vast. test nu de ventilator door de usb kabel in uw pc te steken en deze aan te zetten. als deze werkt kunt u de ventilator met behulp van de tape aan de binnenkant van de map tegen het gemaakte gat aan plakken. zorg dat de ventilator goed vast zit. plak nu met de tap het kabeltje en het kroonsteentje vast aan de binnenkant van de map en zorg dat deze goed vast zitten. zorg er ook voor dat het usb stekkertje aan de buitenkant van de map zit. zet nu uw laptop op de map met de achterkant op het hoogste deel van de map en sluit het usb snoer aan op de laptop en zet de laptop aan. nu bent u klaar:P

wij wensen u veel plezier met uw zelfgemaakte laptop koeler

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *