HOE KAN IK DE LEVENSDUUR VAN UW LAPTOP BATTERIJ TE VERLENGEN

notebook verkoop aanzienlijk toe met elke dag die voorbijgaat.Door hun mobiliteit, zijn ze veel meer de voorkeur volumineuze desktops.Helaas, het gebrek aan hen is dat de batterijen niet altijd ten minste een paar jaar.Vaak is het niet de fabrikant en in een eenvoudige niet-naleving van de regels van de exploitatie.

1.Lithium-ion-accu’s zijn ontworpen voor een bepaald aantal charge-ontladen.De meesten van hen zijn niet voldoende voor meer dan 300 cycli.Derhalve thuis wordt aanbevolen om te werken achter laptop alleen op het netwerk.Dit zal aanzienlijk verminderen batterij slijtage.Twee keer per week, offline werken, waardoor de batterij te ontladen en op te laden, omdat ongebruikte batterijen krijgen oud en verliezen hun capaciteit.Als je een laptop alleen gebruiken als een thuis-pc, verwijdert u de accu en bewaar deze bij een temperatuur niet hoger dan + 15 ° C.De batterij zal verlaten met onvolledige – 40-50%.

2.Stel de batterij, of onderkoeling niet oververhit raken.De laptop niet lang duren als het op een warme of een zachte ondergrond, zoals te zettenen op de bank.Plaats de laptop in de buurt van het verwarmingssysteem, en vermijd contact met hem de zon.Het heeft een slechte invloed, niet alleen op het werk van de batterij, maar ook schadelijk voor alle componenten in uw PC.Zorg ervoor dat de laptop hiaten waren altijd open, zonder hinder voor het koelsysteem.

3.Als de winter u nodig hebt om een ​​laptop mee te nemen, zorg je dat, zodat het zo min mogelijk tijd buitenshuis.Bij lage temperaturen, de batterij verliest zijn capaciteit te laden.Toen hij kwam in de kamer, niet haasten om te beginnen met onder andere laptop.Laat het 15 minuten staan ​​voordat u begint te werken.

4.verlaten van de laptop op, zet hem niet in standby-modus, en slapen.Alle vensters en tabbladen worden bewaard op de harde schijf, en je begint weer terug naar het hoofdgeheugen, dus gebruik minder batterij middelen.Elke 2 dagen start de laptop, hem niet te verslaan met onnodige data.
5.Wanneer de laptop op batterijen werkt, schakelt u de programma’s en processen die op het moment dat je niet nodig hebt: Wi-Fi-adapter, Bluetooth, infrarood, USB-modem.Verminder de helderheid van uw monitor en schakel over naar de energiebesparende modus.
6.volledige ontlading van de accu draagt ​​bij aan de snelle verslechtering van de batterij.Limit mag niet onder de 20% dalen.Als de batterij gemonteerd is, moet je het snel op te laden, anders kan hij de mogelijkheid om te laden en af ​​te breken verliezen.
7.meer uw operationele plan, hoe lager het energieverbruik, omdat het systeem zelden hun toevlucht nemen tot de harde schijf.Verhoog de hoeveelheid RAM-geheugen, en uw laptop in staat om langer te werken zal zijn.

Vergeet niet dat de laptop moet op een vlak, glad oppervlak staan.Plaats het niet in de buurt van voorwerpen.Zowel de batterij niet altijd werken, maar onder deze regels, zal je in staat om een ​​aanzienlijke verhoging van de duurzaamheid zijn.

Aanbevolen producten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *