Koop accu voor RAZER GMS-C40

Holland Accu GMS-C40 accu 5000mah 14.8V RAZER batterij – Nieuw GMS-C40 accu, RAZER GMS-C40 accu.Een geschikte accu of batterij vindt. Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending.

BATTERIJ RAZER GMS-C40

Batterijcapaciteit:5000mah
Batterijvoltage : 14.8V

Laptop batterij /  Batterij Voor RAZER /  Batterij RAZER GMS-C40

RAZER GMS-C40 accu
Dit product is ook bekend als:
GMS-C40 961TA005F

Accu’s Geschikt voor modellen

RAZER Blade Pro 17 RZ09-0099
Hoe gaat mijn RAZER GMS-C40 laptop accu langer mee?
1. Stel de batterij GMS-C40 niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.
2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de GMS-C40 laptop batterij en de laptop zelf.
3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de RAZER Blade Pro 17 RZ09-0099 batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.
4. Laat de RAZER GMS-C40 batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.
5.Om de levensduur van een RAZER GMS-C40accu te maximaliseren, is het allereerst van belang dat u hem niet te vaak helemaal leeg laat lopen. Het is beter om de accu leeg te laten lopen tot 20 procent. Verschillende merken bieden ook software aan waarmee u ervoor kunt zorgen dat de accu nooit helemaal tot 100% opgeladen wordt. De Lenovo Power Manager is daar een goed voorbeeld van, maar Dell en Samsung bieden ook soortgelijke software aan. Verder zijn er ook laptops die uit zichzelf nooit tot 100% laden, maar daar net onder blijven steken.
6.Als uw laptop voorzien is van een makkelijk vervangbare RAZER GMS-C40 accu en u gebruikt uw laptop vooral thuis, dan kunt u de accu er ook helemaal uit laten. Het is namelijk gewoon mogelijk om de laptop te gebruiken zonder accu, terwijl hij aan het stopcontact hangt. Zo wordt de levensduur van de accu verlengd. Bewaar de accu altijd op een koele en droge plek.
Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL:accu-pc.nl.
RAZER GMS-C40 Batterij de laagste prijs!

RAZER GMS-C40 Battery JP>>RAZER GMS-C40 Battery UK>>RAZER GMS-C40 AKKU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *