Hoe je het scherm op een notebook computer schoon

Als je ooit hebt uitgeleend uw notebook aan uw kinderen en had het terug met het scherm bedekt met rommelige vingerafdrukken en vlekken , weet je hoe vervelend een vuile scherm kan zijn . Voordat je verliest je hoofd koel en uitdelen van de lezing over het belang van de behandeling van andere mensen dingen met respect, bedenk dan dat LED-schermen zijn echt magneten voor stof en vuil en wat vuil mag worden verwacht. U kunt dit gebruiken als een leermoment om te laten zien je kinderen de juiste manier om een notebook scherm te reinigen . Wat je nodig hebt
Linamentvrij doek
Toon Meer Aanwijzingen
1

Vul een spuitfles met gedestilleerd water . Kraanwater kan resten die krassen uw LED -scherm

Spray een zachte 3 bevatten . Kopen van 2

Schakel uw notebook en koppel deze los van elke elektrische bronnen . pluisvrije – doek met het water om licht te bevochtigen . Papieren handdoeken of weefsels moeten worden vermeden omdat ze kunnen krassen op het scherm of achterlaten bits van pluizen .
4

Veeg de LED-scherm met de doek om vervuilde gebieden te verwijderen . Dell waarschuwt dat het reinigen van een scherm met een anti – glare coating met een schoonmaakmiddel of alcohol kunnen de bekleding of schade aan het scherm te verwijderen .
5

Gebruik reiniger ontworpen voor antistatische en anti – glare schermen als vingerafdrukken of vlekken weerstaan uw inspanningen met gewoon water , aldus Dell .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *