Hoe je het leven van een Laptop Lithium Extend ionbatterij

Lithium batterijen worden veel gebruikt in laptops , omdat ze relatief goedkoop , licht van gewicht en hebben een relatief lange korte oplaadtijd . Nochtans , kunnen vele factoren van invloed op de levensduur van een lithium-ion batterij . Lithium- ionen dragen heen en weer over de elektroden van de batterij via een vloeibare substantie . Overtollige warmte kan veroorzaken deze vloeistof op te drogen , die levensduur van de batterij afneemt . U kunt verschillende stappen ondernemen om het leven van uw laptop batterij te verlengen . Wat je nodig hebt
Plastic zak
Koelkast
Toon Meer Aanwijzingen

Laad 1 uw batterij ’s nachts wanneer u eerst uw laptop . Dan laat de batterij loopt volledig naar beneden totdat er geen kosten bij allen van de batterij . Dit heet fietsen en vaak helpt om het leven van een nieuwe batterij te verlengen .

Store 2 uw accu in de koelkast in een plastic zak wanneer niet in gebruik . Dit zal ervoor zorgen dat de batterij droog blijft , en de vloeistof tussen de elektroden zal niet verdampen of opdrogen als gevolg van hitte . Simpel gezegd de batterij in uw laptop als u wilt overschakelen naar de batterij .
3

Laat de batterij volledig te ontladen een keer per maand . Dit is een aanbevolen procedure om de levensduur van de laptop lithium-ion batterijen te verlengen .
4

Vermijd ten aanzien van uw laptop lithium-ion batterijen aan zeer warme omgevingen voor langere tijd . Zo hoeft de accu niet achter in uw zolder of in een serre aan uw huis .

Aanbevolen producten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *