Hoe breng ik bestaande gegevens naar mijn nieuwe computer?

Het kopen van een nieuwe pc is een leuke en spannende ervaring, dat wil zeggen tot het realiseren van uw nieuwe pc zal meestal niet met al uw favoriete software applicaties geïnstalleerd, noch de enorme hoeveelheid persoonlijke gegevens, zoals uw documenten, muziek, foto’s en films die zijn allemaal perfect georganiseerd, zoals op uw oude computer.

Microsoft heeft een pretty cool applicatie die het proces van de overdracht van gegevens tussen computers een beetje minder stressvol (en gelukkig vrij eenvoudig) voor iedereen heeft gemaakt. Wat cool is dat u ook gegevens over verschillende Windows-versies, namelijk van Windows 8, Windows 7, Windows Vista en zelfs Windows XP kan bewegen. De applicatie heet Windows Easy Transfer, een programma dat wordt geleverd met vooraf geïnstalleerd in alle versies van Windows Vista na. Als u Windows XP of Windows Vista, kunt u Windows Easy Transfer downloaden van de officiële Microsoft-sites

Met behulp van Windows Easy Transfer kunt u alle bestanden en mappen, e-mailberichten en instellingen, internet instellingen, programma-instellingen, gebruikersinstellingen en alle media bestanden zal zijn. Maar, zult u niet in staat om uw favoriete programma’s over te dragen, zoals games, antivirusprogramma’s of web browsers. Sommige programma’s zoals Spearit’s Move Me en Zinstall’s XP7 kunt u zowel gegevens en programma’s te verplaatsen, maar je bent zeer waarschijnlijk om een aantal kwesties, zoals compatibiliteitsproblemen ondervinden. De meeste programma’s die u nodig hebt om te ontgrendelen of activeren van het product met het gebruik van een licentie (of activatie) toets, zoals uw antivirus, waarschijnlijk zal niet werken. Het wordt sterk aangeraden om handmatig te downloaden en opnieuw te installeren al uw favoriete programma’s vanaf nul, zodat u kunt ervoor zorgen dat u de meest recente of de juiste versies, en niet lopen in een compatibiliteitsproblemen.

Windows Easy Transfer kunt u de overdracht van gegevens op drie manieren. Er is een gedetailleerde handleiding uit te leggen elk proces.

  1. Door middel van een Easy Transfer-kabel
  2. Door middel van een externe harde schijf / CD / Flash drive
  3. Via een netwerk

Hoe de gegevensoverdracht

De eerste 10 stappen van elke werkwijze zijn precies hetzelfde. Ongeacht welke methode je besluit om te gebruiken, te beginnen met de volgende 10 stappen:

    1. Schakel de twee computers.
    2. Vanaf de nieuwe computer, klikt u op de startknop.
    3. Selecteer Alle programma optie.
    4. Klik op Accessoires.
    5. Klik op Systeemwerkset.
    6. Dubbelklik op Windows Easy Transfer icoon om het programma te starten.

Als u alle stappen correct hebt gevolgd tot op dit punt moet u dit scherm verschijnen:

7.Klik op Volgende om het proces te starten.

8.U wordt gevraagd of het een nieuwe of een voortdurende overdracht, selecteert u de optie ‘Een nieuwe transfer starten’.

9.  Selecteer de computer die u op.

10.Het programma zal u vragen of u de kabel of als je gaat naar de andere middelen te gebruiken. Als u gebruik maakt van de kabel kunt u doorgaan met de tutorial als het is, maar als u gebruik maakt van een van de andere methoden gewoon scroll naar beneden naar de plaats waar de tutorial blijft voor uw voorkeur.

De kabel ziet er net als een USB-kabel met twee soortgelijke uiteinden en een “box” in het centrum. Een kabel kost ongeveer US $ 20 in de VS (lokale prijzen kan afwijken) en kan worden gekocht in een elektronica winkel of online. Opmerking: Een gewone USB-kabel zal niet werken.

Hier zijn de stappen 11 tot en met 19 van hoe je een Easy Transfer-kabel gebruiken om uw gegevens over te dragen.

11.Selecteer de eerste optie ‘Ja, ik heb een Easy Transfer-kabel’.

12.Sluit de Easy Transfer-kabel aan op de USB-poorten van de twee PC’s. Geef het wat tijd, terwijl de stuurprogramma’s zijn geïnstalleerd. Als u gebruik maakt van Windows 7 en 8 zal Windows automatisch detecteren en de drivers te installeren. Echter XP en Vista-gebruikers moeten de stuurprogramma’s handmatig installeren.

13.Op de oude computer:

  • Zodra u de stekker in de kabel een pop-up venster met de vraag of u de overdracht van bestanden, selecteert u ‘Geen actie’.
  • Start de Windows Easy Transfer Program.
  • Zodra het programma is gestart, selecteert u Volgende.
  • Je moet nu merkt dat je op dit scherm.
  • 14.Als je elke stap juiste wijze worden opgevolgd, zal de overdracht programma op beide computers met elkaar te verbinden en het volgende scherm moet verschijnen op de nieuwe PC.

15.Ga nu terug naar de oude PC en begin met het selecteren van wat je zou willen overbrengen. In het eerste venster hieronder select getoond om te kopiëren ‘Alle gebruikersaccounts, bestanden en instellingen’

16.Vanuit het volgende venster dat verschijnt moet je in staat zijn om alle soorten gegevens die u wilt overbrengen van en naar de betreffende gebruiker accounts. Zorg ervoor dat je alles wat je wilt kopiëren en vervolgens te bevestigen.

17.Een nieuw venster verschijnt waar u de gebruikersaccount in het nieuwe PC waar alle gegevens moeten worden overgedragen kunt selecteren.

18.Zodra u het proces door te klikken op volgende te bevestigen, moet de overdracht te starten. U moet waarschijnlijk een paar minuten wachten en te voorkomen dat het knoeien met de overdracht kabel.

19.Het proces zal in een paar minuten worden afgerond en een nieuw venster zal verschijnen op de nieuwe computer bevestiging van de data die werd overgebracht. Het moet er ongeveer zo uitzien:

Hoe de overdracht van gegevens door middel van een externe harde schijf / CD / Flash drive

Om een ​​externe drive, CD of Flash Drive te volgen stappen één tot en met tien hoger. Kies ‘Nee, laat me meer opties’ en moet je uiteindelijk op het volgende scherm:

Hier zijn de stappen 11 tot en met 19 van hoe je een externe harde schijf / CD / Flash drive gebruiken om uw gegevens over te dragen.

  1. Op dit venster selecteert u met behulp van een cd, dvd of andere verwijderbare media .
  2. In het volgende venster moet u het type van verwijderbare media dat u wilt gebruiken om de gegevens te selecteren.
  3. Selecteer de stationsletter, zoals ‘E’ of ‘D’ en klik op Volgende.
  4. Het programma zal alle benodigde bestanden naar de verwijderbare media kopiëren. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte op uw externe harde schijf / CD.
  5. Zodra alle gegevens op de verwisselbare media zijn gekopieerd, moet het volgende venster:
    1. Verwijder de media en plaats deze in de nieuwe machine.
    2. Start Windows Easy Transfer in de nieuwe PC en selecteer Doorgaan met een huidige overdracht.
    3. Op de vraag welk type overdracht u verder wilt gaan in het volgende venster, kies verwisselbare media en selecteer het juiste apparaat.
    4. Voer de rest van het proces tot een venster van de voltooiing van het proces.

    Hoe om gegevens via een netwerk

    Om uw gegevens tussen computers via een netwerk, volgt opnieuw stappen één tot en met tien hoger. Kies ‘Nee, laat me meer opties’ en moet je uiteindelijk op het volgende scherm:

  6. Hier zijn de stappen 11 tot en met 19 van hoe u gegevens tussen uw twee computers over te dragen via een netwerk.
    1. Op dit venster selecteert u Transfer rechtstreeks via een netwerkkabel .
    2. Voor de twee computers om bestanden veilig te delen, moet u een beveiligingssleutel te genereren. U kunt de sleutel door het selecteren van Nee genereren, ik heb een sleutel zoals hieronder afgebeeld.
    3. Het programma zal een sleutel te genereren en weer te geven op het scherm.
    4. Op de oude computer:
      • Start de Windows Easy Transfer-programma
      • Navigeer door de aanwijzingen totdat u bij dit scherm weer
        • Deze keer selecteert u Ja, ik heb een sleutel
        • Voer de sleutel die het programma in de nieuwe pc gegenereerd
        • Een nieuw venster verschijnt waar u de gebruikersaccount in het nieuwe PC waar alle gegevens moeten worden overgedragen kunt selecteren
        • Vanuit het volgende venster dat verschijnt moet je in staat zijn om alle soorten gegevens die u wilt overbrengen van en naar de betreffende gebruiker accounts. Zorg ervoor dat je alles wat je wilt kopiëren te selecteren, en bevestig
        • 15.Zodra u het proces door te klikken op volgende te bevestigen, moet de overdracht te starten. Het proces zal in een paar minuten worden afgerond en een nieuw venster zal verschijnen op de nieuwe computer bevestiging van de data die werd overgebracht.

      En daar heb je het, een paar eenvoudige en effectieve manieren om uw gegevens van uw bestaande computer naar uw nieuwe computer. Het kan enige tijd duren, maar het zal de moeite waard als je al je data over te krijgen en je krijgt om te spelen met uw gloednieuwe, bliksemsnelle, glanzende nieuwe stuk van de apparatuur!

Aanbevolen producten:

163467-0001 159904-0001 Batterij – Koop LXE 163467-0001 laptop batterij
 21-65587-03 KT-21-61261-01 Batterij – Koop Motorola 21-65587-03 laptop batterij
3V806 Batterij – Nieuwe accu voor Dell 3V806
40Y6799 Batterij – Koop IBM 40Y6799 laptop batterij
451-BBIE 970V9 Batterij – Koop Dell 451-BBIE laptop batterij